Zöld mondókák mondókás könyv

3.490 Ft

Számolás környezettudatos szemlélettel? Színek felfedezése az erdő segítségével? Mi való a szemétbe, és mi a komposztba?

Miközben a mondókák fejlesztik a gyerekek ritmusérzékét, memóriáját, fantáziáját, szókincsét, a szülő-gyermek köteléket, addig ezekre a kérdésekre is választ nyújt a Zöld mondókák címmel megjelenő könyv, 19 mondóka, és 2 vers segítségével.

1 készleten (utánrendelhető)

Kategória:

Leírás

A mondókák fejlesztenek, és egyúttal közelebb húznak egymáshoz. Tökéletes eszközök az érzékenyítésre, tudatos nevelésre, már a legkisebb korosztály számára. A Zöld mondókák könyv a környezeti nevelés részeként a szerző olyan mondókáinak, verseinek gyűjteménye, amelyek támogatják a környezettudatos lépéseket. Segítik azok megtételét a gyermekes családok, óvodás, kisiskolás csoportok számára, karöltve Czikkely Panni (czikkcakk) illusztrációival.

A könyv ízig-vérig a környezeti nevelésre születik, így annak lapjai sem ártanak a környezetnek, ugyanis újrahasznosított papírból készülnek.

Válassz hozzá szütyőt is, amely sokoldalúan használható, a könyv csomagolására, tárolására, bevásárláshoz, kiránduláson gyűjtögetni lehet bele, de akár más játékok is tarthatóak benne. A lehetőségek tárháza szinte végtelen!

Megjelenés: 2021. július 1.

ISBN: 978-615-81719-2-2

Kötésmód: kéménytáblás

Méret: 148 x 148 m

(Info: www.zoemesei.hu)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zöld mondókák mondókás könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük