glass-768770_1920

FIZETÉSI MÓDOK

Banki előre utalás: ebben az esetben a visszaigazoló e-mailben megtalálható bankszámla számra utalhatja a vételár és a szállítás költségét. Utalás esetén kérjük, hogy a megrendelésszámra hivatkozni szíveskedjen.

Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket.

Bankkártyás fizetés: ebben az esetben a rendelés véglegesitésekor tudja a rendelés ellenértékét bankkártyával kiegyenliteni.

Személyesen átvétel: személyes átvételre az alábbi helyszíneken, előre egyeztetett időpontban van lehetőség:

  • Veszprém, Feltöltő Pont (8200 Veszprém, Cholnoky Jenő utca 34.)
  • Várpalota (előzetes egyeztetés után).

Bankkártyás fizetésre ennél az átvételi módnál nincs lehetőség, kizárólag készpénzben, vagy előre fizetéssel (bankkártyával/utalással) fizetheti meg a vásárló a termék vételárát.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK, DÍJSZABÁSOK

Házhoz szállítás – MLP postacsomag: 1 390 Ft

Házhoz szállítás – GLS futárszolgálattal: 1 490 Ft

Foxpost csomagautomata: 1 141 Ft

A szállítási díjak bruttó árak, és Forintban értendők. Szállítás kizárólag Magyarország területén.

A szállítási díj változtatásának jogát fenntartjuk. A módosítás a www.hadoora.hu weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja, kizárólag a megjelenés utáni rendelésekre vonatkozik.

Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik a választott futárszolgálat munkarendje szerint (átlagosan munkanapokon 8-17 óra között):

GLS: https://gls-group.eu/HU/hu/home
MPL: https://www.posta.hu/kuldemeny_kuldese/mpl_postacsomag
FOXPOST: https://foxpost.hu/

Abban az esetben, ha a vásárló által tévesen vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késés vagy más probléma merülne fel, a szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli, ezért kérjük, hogy a szállítási, számlázási adatokat pontosan adja meg.

Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak vételárát a futárnak. Az át nem vett vagy visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díja a vásárlót terheli, a termék/termékek újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése után tudjuk újra elküldeni.